Konya'da Okuyan Filistinli Gencin Ailesi Gazze'de Şehit Oldu

İşgalci İsrail'in Filistin'deki zulmü devam ederken, İsrail saldırıları dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan Filstinliler de katliamlardan en acı şekilde etkileniyor. Son olarak Konya'da okuyan bir üniversite öğrencisi de ailesini İsrail saldırılarında kaybetti.
Konya'da Okuyan Filistinli Gencin Ailesi Gazze'de Şehit Oldu
Kayıt Tarihi: 17.01.2024 21:58 - Son Güncelleme: 02.05.2024 22:25
YAZI
A
İşgalci İsrail'in Filistin'deki zulmü devam ederken, İsrail saldırıları dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan Filstinlileri de en acı şekilde etkiliyor. Son olarak Konya'da okuyan bir üniversite öğrencisi de ailesini İsrail saldırılarında kaybetti.

Konya'da Okuyan Filistinli Gencin Ailesi Şehit Düştü

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü 4. sınıf öğrencisi Amna Saeed Abuqasem'in annesi, abisi, iki kız kardeşi ve teyzesi zulmün 100. gününde Gazze'de şehit düştü. Hain saldırılarda ise babası, ablası ve erkek kardeşi de ağır yaralandı.

Mescid-i Aksa! Nerede İnsanoğlu, Vicdan Nerede?

Necmettin Erbakan Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı, yüzyılın yıkımına dikkat çekmek için "Mescid-i Aksâ" - "Nerede insanoğlu, vicdan nerede?" çağrısı yaptı.

Sosyal medyadan paylaşım yapan üniversite,

"Öğrencimiz Amine ve tüm Filistinli kardeşlerimiz için niyazımız. Üniversitemiz Sağlık Yönetimi Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Amna Saeed Abuqasem'ın, annesi, abisi, iki kız kardeşi ve teyzesi zulmün 100. gününde Gazze'de şehit oldular. Babası, ablası ve erkek kardeşi de ağır yaralı. Türk Müziği Devlet Konservatuvarımız, yüzyılın yıkımına dikkat çekmek için icra etti. Mescid-i Aksa! ‘Nerede insanoğlu, vicdan nerede?’ Yüz günde yüzyılın yıkımı gerçekleşen Gazze'yi unutma, unutturma" notunu düştü.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler