Konya'da Şehir Eşkıyalığı! Eğlenmeye Gitti Gasp Edildi

Konya'da eğlence mekanına giden kişi, mekanın sahibi ve çalışanları tarafından darp edildi ve 53.500 lirası gasp edildi.
Konya'da Şehir Eşkıyalığı! Eğlenmeye Gitti Gasp Edildi
Kayıt Tarihi: 15.02.2024 11:42 - Son Güncelleme: 01.05.2024 23:05
YAZI
A

Selçuklu İlçesi Musalla Bağları Mahallesi'nde bulunan bir eğlence mekanına giden kişi, hesabının yüksek gelmesi üzerine itiraz etti. Garsonlar, şahsı "patronumuzla görüştürelim" diyerek üst kata çıkardılar.

Ancak, şahsın hesabıyla ilgili bir görüşme bahanesiyle, dört kişi tarafından darp edilerek cebindeki 25 bin lirası gasp edildi. Bununla da yetinmeyen şüpheliler, şahsın hesabından kendi hesaplarına 20 bin lira para transferi yaptılar ve cep telefonunu kırdılar. Ardından, şahsı darp ederek bir araca bindirip ATM'ye götürdüler.

ATM'de, şüphelilerin dikkati dağıldığında, şahıs kaçmaya çalıştı ve bir süre sonra yakalandı. Şüpheliler, şahsı bir kez daha darp ederek ATM'den 8.500 lira daha çektiler.

Şikayet üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, mekan sahibi A.A. (32 yaşında, 22 adet suç kaydı), mekanın müdürü M.Ş. (38 yaşında, 13 adet suç kaydı), garson T.A. (47 yaşında, 1 adet suç kaydı) ve taksici M.D. (37 yaşında, 6 adet suç kaydı) gözaltına aldı.

4 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler