Konya'da Sokak Köpeklerinin Saldırdığı Kadının Ayağı Kırıldı!

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, çocuğunu okula götürmek için evden çıkan bir kadın, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.
Konya'da Sokak Köpeklerinin Saldırdığı Kadının Ayağı Kırıldı!
Kayıt Tarihi: 14.02.2024 16:41 - Son Güncelleme: 01.05.2024 22:31
YAZI
A

Türkiye'nin çözülemeyen, çözümü için de bir girişimde bulunulmayan problemi sokak köpekleri gündemden düşmüyor. Her gün bir inanı yaralayan ya da öldüren sokak köpekleri bu kez Konya'da bir kadına saldırdı.

43 yaşındaki H.A. isimli kadın, Cihanbeyli Yeniceoba mahallesinde çocuğunu okula götürürken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Panikleyen kadının kaçmaya çalışırken dengesini kaybederek düşmesi sonucu sol ayak bileği kırıldı.

Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan H.A.'nın ilk müdahalesi Cihanbeyli Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Daha sonra Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan kadının yaşadığı olay, sokak hayvanlarının kontrolsüz bir şekilde dolaşması nedeniyle insanların can güvenliği endişelerini bir kez daha gündeme getirdi.

Görevi toplumun güvenliğini sağlamak olan devlet ve şehir yöneticilerinin vurdumduymaz ve ilgisiz tavırları ise çözüm konusundaki ümitleri azaltıyor.




ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler