Konya'da Uğur İbrahim Altay'a Sokak Köpeği Çağrısı

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Kurum, sokak köpeği sorununu çözeceklerini söyledi. Konyalılar da Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'da aynı irade ve kararlılığı görmek istiyor.
Konya'da Uğur İbrahim Altay'a Sokak Köpeği Çağrısı
Kayıt Tarihi: 19.01.2024 15:25 - Son Güncelleme: 03.05.2024 20:04
YAZI
A

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Kurum, sokak köpeği sorununa değindi, çocukların tehdit altında olduğunu söyledi.

Başıboş sokak köpeği sorununu gidereceklerini söyleyen Kurum, şu ifadeleri kullandı;

"Bugün İstanbul’umuzda maalesef başıboş gezen yüz binlerce sokak köpeği var. Biz bu sorunun farkındayız. Sorunun çözümü için emin olun çok çalışıyoruz. Hocalarımızla, bilim insanlarımızla... Anadolu ve Avrupa Yakası'na kuracağımız iki büyük hayvan yaşam alanında gerekli tüm yaşam konforuna sahip alanlarda hayvanlarımıza bakacağız. Kimliklendirme, kısırlaştırma, aşılama gibi uygulamaları yapacağız ve bu hayvan yaşam alanlarının giderlerini de belediye olarak tamamen biz karşılayacağız. Hep birlikte İstanbulumuzun sokaklarını güvenli hale getireceğiz. Annelerimizin, çocuklarımızın korkularını gidereceğiz."

Köpek popülasyonunun korkunç boyutlara ulaştığı Konya'da vatandaşlar ise Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'da da aynı irade ve kararlılığı görmek istiyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler