Konya'nın 6 İlçesinde Aranan 6 Kişi Yakalandı

Jandarma tarafından aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda toplam 34 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan 6 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.
Konya'nın 6 İlçesinde Aranan 6 Kişi Yakalandı
Kayıt Tarihi: 24.01.2024 15:42 - Son Güncelleme: 03.05.2024 17:13
YAZI
A
Konya'nın Karatay, Selçuklu, Ereğli, Hüyük, Seydişehir ve Karapınar ilçesinde aranan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda uyuşturucu suçundan aranan ve hakkında 5 yıl 2 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.D. isimli şahıs ile “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan aranan ve hakkında  5 Yıl kesinleşmiş hapis cezası olan C.Ç. isimli şahıs ve “Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı” suçundan aranan ve hakkında 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan S.D. isimli şahıs Ereğli’de;  “Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temin Etmek suçundan  aranan ve hakkında 4 Yıl kesinleşmiş hapis cezası olan A.Y. isimli şahıs Seydişehir’de; “Tehlikeli Maddeleri İzinsiz Olarak Bulundurma veya El Değiştirme” suçundan aranan ve hakkında 6 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası olan B.A. isimli şahıs Karatay’da; “Kasten Yaralama” suçundan aranan ve hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan F.B. isimli şahıs ise Selçuklu ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler