Konya'nın Bu İlçesine Önemli Yatırım

Bozkır ilçesine otogar ve itfaiye merkezi kazandırılıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız inşaat alanlarında inceleme yaptı.
Konya'nın Bu İlçesine Önemli Yatırım
Kayıt Tarihi: 31.12.2023 12:36 - Son Güncelleme: 17.05.2024 00:57
YAZI
A

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bozkır Otogar binasında ve Bozkır İtfaiye Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Altay, Bozkır’da eksikleri tamamlamak için yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi.

Bahar Aylarından Önce Hizmete Açmayı Planlıyoruz

Aynı ihale içerisinde yaptıkları Bozkır Otogarı ve İtfaiye Merkezi binalarının tamamlandığını kaydeden Başkan Altay, “Bu hizmetlerle hem vatandaşlarımız daha konforlu bir şekilde otogardan faydalanacak hem de mevcutta şehir içinde trafiğe engel olan, bekleme salonu olmayan yerden daha modern bir alana kavuşmuş olacaklar. İtfaiye merkezimiz de; özellikle kış aylarında itfaiye araçlarımızı dondan etkilenmemesi için boşaltıp itfaiyenin yangın anında tekrar doldurması için bir süre kaybımız oluyordu. Ayrıca itfaiyeci arkadaşlarımız da 24 saat esasına göre çalıştıkları için çeşitli sosyal imkanlardan mahrumlardı. Bu itfaiye binamızla birlikte Bozkır’ımızın bu eksiğini de tamamlamış oluyoruz. İnşaatlarımız tamamlandı. İnşallah bir an önce çevre düzenini de tamamlayarak bahar aylarından önce hizmete açmayı planlıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bozkır’ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler