Konya'nın Sporcu Fabrikasında Yapım Sürüyor!

Selçuklu Belediyesi'nin spor alanındaki yatırımlarından bir tanesi olan Sancak Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi'nin yapımı devam ediyor. Tesisin inşaatının % 25'i tamamlandı.
Konya'nın Sporcu Fabrikasında Yapım Sürüyor!
Kayıt Tarihi: 23.04.2024 14:14 - Son Güncelleme: 03.05.2024 21:10
YAZI
A

Selçuklu Belediyesi'nin öncülüğünde inşası süren Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. %25 ilerleme kaydedilen tesis, tamamlandığında önemli yeteneklerin keşfedileceği bir merkez olacak.



Proje kapsamında Türkiye'nin en kapsamlı spor tesislerinden biri olan merkezde, toplam 18 farklı spor branşında faaliyet gösterilecek. Olimpiyat hedefiyle yola çıkan proje, gençlerin spora olan ilgisini artırmayı, yeteneklerini keşfetmeyi ve sporcuları desteklemeyi amaçlıyor.

Çevreye duyarlı bir yaklaşımla tasarlanan merkez, yeşil sertifikaya sahip olacak ve çatısında güneş enerjisi panelleri kullanılarak enerji tasarrufu sağlanacak.

Tesisin içeriğinde ise yüzme havuzları, kapalı spor salonu, fitness salonu, futbol sahası, atletizm pisti gibi alanlar yer alacak, gençlere geniş bir spor yelpazesi sunulacak.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler