Konyaspor'da Oyunculara Para Dopingi!

Bir taraftan mali sıkıntılarla mücadele eden Konyaspor yönetimi, diğer taraftan takımı ligde tutabilmek için büyük özveri gösteriyor. Yönetimin son olarak futbolcuların alacaklarının bir kısmını ödeme kararı aldığı öğrenildi.
Konyaspor'da Oyunculara Para Dopingi!
Kayıt Tarihi: 09.04.2024 21:49 - Son Güncelleme: 28.04.2024 21:11
YAZI
A

Bir taraftan mali sıkıntılarla mücadele eden Konyaspor yönetimi, diğer taraftan takımı ligde tutabilmek için büyük özveri gösteriyor.

Kon TV'de katıldığı programda açıklamalarda bulunan Konyaspor transfer komitesi üyesi ve 1922 Konyaspor başkanı Osman Baharoğlu, yönetim kurulundaki 23 kişinin 25 milyona yakın para topladığını, Kasımpaşa maçına futbolcuların maaşlarının ödenmiş halde çıkılacağını açıklamıştı.

Futbolcuların alacaklarının bugünlerde ödeneceği belirtilirken, yönetim bayramı da antrenman yaparak geçirecek olan takımı Kayacık Tesisleri'nden ayrılmayarak ta yalnız bırakmıyor.

Konyaspor Süper Lig'in 32. haftasında Cumartesi günü Kasımpaşa'ya konuk olacak.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler