KOSKİ Kurban Bayramına Hazır

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince su, kanalizasyon ve sayaç arızalarında 24 saat hizmet verecek.
KOSKİ Kurban Bayramına Hazır
Kayıt Tarihi: 18.09.2015 08:03 - Son Güncelleme: 15.05.2024 02:52
YAZI
A
 Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı’nda hiçbir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri aldı. Yapılan açıklamada, "Bayram tatili süresince il merkezinin yanı sıra 28 ilçede su ve kanalizasyon arızaları için teknik araç ve gereçler ile bütün arıza ekipleri her an göreve hazır halde bulunacaklar. merkez binada ve ilçelerde KOSKİ vezneleri Arefe günü saat 13.00’e kadar açık kalacak, abonelik hizmetleri verilmeye devam edilecek" denildi.

KANAL TIKAYAN MADDELERE DİKKAT

Açıklamanın devamında, Kurban Bayramı tatili süresince kanalizasyon arızaları için 3 adet kanal açma aracı ve bir adet kanal arıza ekibinin sürekli olarak görev yapacağı, diğer bütün arıza ekiplerinin de her an göreve hazır halde bulundurulacağı bildirildi. Kanalizasyon şebekelerinin tıkanmaması için kanal tıkayıcı maddelere dikkat edilmesi gerektiği vurgulanan açıklama metninde, arızanın durumuna ve sayısına göre gerekirse ilave ekiplerin derhal görevlendirileceği ifade edildi.

SU HİZMETLERİ AKSAMAYACAK

Su hizmetleriyle ilgili yaşanması muhtemel tüm olumsuzlukları göz önünde bulundurarak her türlü tedbirin alındığı dile getirilen açıklamada, “Kesintisiz, 24 saat su hizmetlerinin devam etmesi için, su dağıtım şebekesi ve su üretim tesislerinde oluşabilecek arızalara müdahale etmek üzere 24 saat hizmet verecek ekipler oluşturuldu. Bayramda hiçbir olumsuzluğun yaşanmaması için her türlü ihtimal göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınmıştır” denildi.

ALO 185, 24 SAAT HİZMETİNİZDE

Abone hizmetlerinin aksamaması için ALO 185 çağrı hattının 24 saat hizmet verecek KOSKİ’den yapılan açıklamada, bayram tatilinde merkez bina ve ilçelerde Arefe günü saat 13.00’e kadar tahsilat veznelerinin açık olacağı, bayram tatili boyunca sayaç arıza ekiplerinin hizmetlerini sürdürecekleri belirtildi. ALO 185 çağrı hattına su, kanal, şebeke ve sayaç arızaları 24 saat boyunca iletilebilecek.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler