Konya'da Acil Müdahale Ekipleri Bayramda Görev Başında!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca vatandaşların acil ihtiyaçlarına cevap verebilmek için nöbetçi ekipleriyle görev başında olacak.
Konya'da Acil Müdahale Ekipleri Bayramda Görev Başında!
Kayıt Tarihi: 09.04.2024 22:19 - Son Güncelleme: 29.04.2024 21:45
YAZI
A

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda vatandaşların karşılaşabileceği olumsuzluklara müdahale edebilmek amacıyla nöbetçi ekipleriyle görev başında olacak.

İtfaiye 83 Merkezde Nöbette

Bayram süresince normal mesaisine devam edecek Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, 31 ilçedeki 83 merkezde çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşlar, yangın ve benzeri afetlerle ilgili ihbarlarını 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirebilecekler.

KOSKİ 24 Saat Görev Başında

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, şehir genelinde bayram süresince su, kanalizasyon ve sayaç arızalarında 24 saat hizmet verecek. Vatandaşlar; su ve kanalizasyon arızaları için ALO 185'i arayabilecekler.

Zabıta Bayramda Mesaiye Devam Edecek

Büyükşehir Belediyesi Zabıtası da Ramazan Bayramı süresince vatandaşların her türlü şikayetlerine cevap vermek üzere çalışmalarını sürdürecek. Bayram tatili boyunca Otogar ve Trafik Zabıtası 24 saat hizmet verirken; şehir merkezindeki Zabıta ekipleri 09.00-23.00 arası hizmetlerini sürdürecek. Zabıta ile ilgili şikâyetler için 205 50 15 no'lu telefon aranabilecek.

Acil Müdahale Ekipleri Hazır

Büyükşehir, bayram süresince yol, tretuvar, kaldırım ve benzeri sorunlara anında müdahale edecek Acil Müdahale Ekibi ile de hizmet verecek.

Vatandaşlar, bayram süresince belediye birimleri ile ilgili şikâyetlerini 444 55 42 veya Alo 153 no'lu telefona bildirebilecek.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler