Küçükkendirci Ve Bekerecioğlu’ndan Kan Bağışına Destek

Konya İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu, kan bağışında bulunarak Kızılay’ın kampanyasına destek verdi.
Küçükkendirci Ve Bekerecioğlu’ndan Kan Bağışına Destek
Kayıt Tarihi: 30.09.2013 08:58 - Son Güncelleme: 15.05.2024 13:11
YAZI
A
 

Sağlık İl Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu, Kızılay’ın kan bağış toplama kampanyasına destek verdi. Kan bağışının insan hayatı açısından çok önemli olduğunu ve kan bağışında toplumsal duyarlılığın artması gerektiğini dikkat çeken Dr. Küçükkendirci, “Kan vermekte bir hayır işidir. İnsanlığa faydalı olan hizmet en büyük, en hayırlı hizmettir. Sağlıklı insanlarımız kan vererek sağlıklarını koruyabilirler. Bir insana hayat vermek, tüm insanlığa hayat vermeye benzer. Kan bağışında bulunarak bir hastanın yaşama dönmesine katkıda bulunduğunu düşünmek bile manevi açıdan insana huzur verir” dedi.

Kızılay, tarafından devam eden kan bağışı kampanyalarına destek vermenin örnek bir davranış olduğunu dile getiren Dr. Küçükkendirci, “Tüm vatandaşlarımızı başarı ile hizmetlerini devam ettiren Kızılay’a kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu da, kan vermenin önemine değinerek, “Kızılay’ın ‘Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır’ sloganına dikkat çekti. Prof. Dr. Bekerecioğlu, “Sağlığı yerinde olan herkesin kan vermesi gerektiğine inanıyorum. Hem var olan sağlığı korumak hem de ihtiyaç sahibi birisine yardımcı olmak için kan bağış kampanyalarına mutlaka katılmak gerekir” diye konuştu.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler