KUZEM Kayıtları Merakla Bekleniyor

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren, pandemi ile hayata geçen KUZEM (KOMEK Uzaktan Eğitim Merkezi) için kayıtlar vatandaşlar tarafından büyük merakla bekleniyor.
KUZEM Kayıtları Merakla Bekleniyor
Kayıt Tarihi: 22.12.2023 22:25 - Son Güncelleme: 08.05.2024 07:39
YAZI
A

Konya öncelikli olarak kayıt alan ve dünyanın dört bir yanından Türkçe bilen herkese açık olan KUZEM çevrim içi eğitimleri yoğun ilgi görüyor. Güz, bahar ve yaz dönemi olmak üzere 3 farklı dönemde kayıt alan KUZEM, her dönem 10.000 kursiyere yeni bilgiler öğretiyor, var olan bilgilerini güncel tutmalarına ya da geliştirmelerine katkı sağlıyor.

KUZEM'de Hangi Branşlar Var?

Kişisel Gelişim, Yabancı Diller, Bilişim Teknolojileri, İnşaat Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Görsel Sanatlar, Fotoğrafçılık, Grafik Tasarım, Sanat Tasarım gibi birçok alanda eğitim veren KUZEM, bugüne kadar 299 farklı branşta eğitim verdi. Her dönem bu eğitimlerine yenisini eklemeye devam ediyorlar.

KUZEM kayıtları esnasında sistem yine dolup taşacak gibi… Vatandaşlarımızdan aldığımız bilgilere göre herkes yoğun bir taleple KUZEM kayıtlarını bekliyor.

KUZEM Kayıt Tarihleri Ne Zaman?

KUZEM kayıt tarihleri belli oldu. Resmi internet siteleri kuzem.org ve sosyal medya hesapları komekuzem adresinde yaptıkları duyuruda kayıtların 23 Ocak'ta başlayıp 5 Şubat'ta sonlanacağını belirttiler.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler