Mahkeme Ara Kararı Verdi Seçil Erzan'ın Tutukluluğu Devam Edecek

Aralarında ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan, üçüncü kez hakim karşısına çıktı. Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmedildi.
Mahkeme Ara Kararı Verdi Seçil Erzan'ın Tutukluluğu Devam Edecek
Kayıt Tarihi: 15.01.2024 22:29 - Son Güncelleme: 03.05.2024 18:26
YAZI
A

21 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Banka Müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Üçüncü duruşmaya, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük getirilirken, tutuksuz sanıklardan Nazlı Can, Asiye Öztürk ve Atilla Yörük de duruşmaya geldi. Müştekiler Mert Zeydanlı, Nuray Şengüler ve Nurettin Gözaçan ile çok sayıda taraf avukatı da duruşmaya katıldı.

Davanın bugünkü duruşmasında tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluklarının devamına karar verildi.

Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan'ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Duruşma, 8 Mart 2024 tarihine ertelendi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler