"Mescide Ayakkabıyla Girme" Görüntülerine İnceleme Başlatıldı

Kadir Has Üniversitesi, bir akademisyenin üniversite mescidinde bir grupla tartıştığı sırada mescide ayakkabıyla girdiği iddialarına ilişkin görüntüler üzerine inceleme başlatıldığını bildirdi.
"Mescide Ayakkabıyla Girme" Görüntülerine İnceleme Başlatıldı
Kayıt Tarihi: 25.12.2023 23:50 - Son Güncelleme: 04.05.2024 09:48
YAZI
A

Üniversitenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "24 Aralık 2023 günü, sosyal medyada paylaşılan görüntülere dair inceleme başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Üniversitenin mescidinde yaşanan ve sosyal medyada dün yayınlanan görüntülerde, bir akademisyenin namaz kılan öğrencilerle yaşadığı tartışma sırasında mescide ayakkabıyla girdiği öne sürülmüştü.

Görüntülerde, odasının yakınında bulunan mescide gelen öğrencilerin dışarıda bıraktıkları ayakkabı ve çantalardan rahatsız olduğunu belirten akademisyenin ayakkabıyla mescide girmesi ve tartışma sırasında kullandığı bazı ifadeler, sosyal medyada tepkiye neden olmuştu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler