Nohut Hırsızları Jandarmadan Kaçamadı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, bir evin avlusundaki ambardan çuvallar içerisindeki nohutları çaldığı iddia edilen 3 hırsız yakalandı.
Nohut Hırsızları Jandarmadan Kaçamadı
Kayıt Tarihi: 30.11.-0001 00:00 - Son Güncelleme: 30.04.2024 04:40
YAZI
A
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, bir evin avlusundaki ambardan çuvallar içerisindeki nohutları çaldığı iddia edilen 3 hırsız yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Gölkaşı mahallesinde yaşayan Mehmet Yağar’ın evinin avlusundaki kapalı ambara gece giren kimliği belirsiz kişiler, nohut dolu çuvalları otomobillerine yükledikten sonra kayıplara karıştı. Sabah kalktığında hırsızlık olayını fark ederek durumu jandarmaya haber veren ev sahibinin oğlu Ali Özmen Yağar, zanlıların peşine düştü. Akşam saatlerinde mahallede bulunan okulun bahçesine şüpheli bir otomobilin geldiğini gören Yağar, devriye görevi icra eden jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekipleri, Yağar’la birlikte okul bahçesine yöneldiğinde yakalanacaklarını anlayan 3 şüpheli geldikleri otomobili bırakarak yaya kaçtı. Okul bahçesindeki baraka yeri ile mahallede kimsenin olmadığı bir başka adreste daha arama yapan jandarma ekipleri, çalınan çuval içerisindeki nohutları burada ele geçirdi. Jandarma ekipleri, çalınan nohutları sahibine teslim ederken, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Üç şüpheli kısa süre içerisinde gözaltına alındı.

Hırsızlık olayı ile ilgili gazetecilere açıklama yapan Ali Özmen Yağar, jandarma ekiplerine teşekkür etti. Piyasa değeri 800 lira civarında olan 20 çuval içerisindeki nohudu bu yıl tarlasında tohum olarak kullanacakken çalındığını belirten Yağar, “Babama ait evin avlusundaki ambardan akşam saatlerinde el arabasıyla taşıyarak çalmışlar. Takip ettik, jandarmamızla birlikte yakaladık. Kısa zamanda olayın faillerini yakaladığı için jandarmaya teşekkür ediyorum” dedi.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler