Önce Kuvvetli Yağmur Sonra Kar Geliyor!

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden alınan güncel son hava tahmin raporlarına göre; bugün akşam saatlerinden itibaren Konya genelinde kuvvetli yağmur bekleniyor. Yağmur Pazartesi günü kara dönüşebilir.
Önce Kuvvetli Yağmur Sonra Kar Geliyor!
Kayıt Tarihi: 20.01.2024 13:09 - Son Güncelleme: 28.04.2024 09:26
YAZI
A

Konya’da bugün akşam saatlerinde etkili olması beklenen yağmurun kuvvetli olması beklenirken, bazı ilçelerde karla karışık yağmur görülecek. Yağışlı havanın yarın da devam etmesi bekleniyor.

Meteoroloji, İç Anadolu'nun güneyi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Sarı kodla yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (20 Ocak 2024 Pazar) sabah saatlerinden itibaren İç Anadolu'nun güneyinde beklenen yağışların, Konya'nın kuzey ve batısı ile Aksaray'ın güneyinde kuvvetli yağmur, zamanla karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."



Pazartesi Kar Geliyor

Konya ve 31 ilçesinde 22 Ocak Pazartesi günü beklenen kar yağışı geliyor. Soğuk giden havalardan sonra Konya beyaza bürünecek. Beklenen kar yağışıyla birlikte hava sıcaklığının 8-10 derece birden düşeceği de tahmin ediliyor.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler