Özgecan'ın Katilleri Cezaevinde vuruldu

Kaldıkları cezaevinde saldırıya uğrayarak ağır yaralanan Özgecan Arslan'ın katili Suphi Altındöken hayatını kaybetti, Altındöken'in babası Necmettin Altındöken'in tedavisi sürüyor
Özgecan'ın Katilleri Cezaevinde vuruldu
Kayıt Tarihi: 11.04.2016 15:21 - Son Güncelleme: 16.05.2024 18:54
YAZI
A
 Mersin'in Tarsus İlçesi'nde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Arslan'ın katili 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken cezaevinde öldürüldü. Babası Necmettin Altındöken ise saldırıda yaralandı.

Türkiye'de ölümüyle infial yaratan Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde saldırıya uğradı. Silah sesleri duyulurken baba ve oğlu ağır yaralandı.

Özgecan'ın katilleri cezaevinde vuruldu

YARALI HALDE HASTANEYE GETİRİLDİLER

Alınan bilgiye göre, Adana Kürkçüler Cezaevindeki hükümlüler Ahmet Suphi Altındöken ve babası Necmettin Altındöken, ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine yaralı halde getirildi.

Özgecan'ın katilleri cezaevinde vuruldu

İlk bilgilere göre Necmettin Altındöken'de 2, oğlunda ise 1 kurşun yarası tespit edildi. Tedavi altına alınan Suphi Altındöken hayatını kaybederken, baba Necmettin Altındöken'in tedavisi sürüyor.

AMCASI: ÖLDÜĞÜNE ÜZÜLDÜM

Amcası Yaşasın Arslan, Habertürk TV'ye yaptığı açıklamada, "Neden diye sordum. Cevap bulmak için çaba harcadım. Şu an çok net söylüyorum üzüldüm, ölmemeliydi. Bu kadar basit ölmemeliydi, yaşamalıydı. Her gün bu acıyı yaşamalıydı. Annesi ve babası iyi değiller" dedi.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEEBET ALMIŞTI

Özgecan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken, babası Necmettin Altıdöken ile arkadaşı 20 yaşındaki Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.

BEKİR BOZDAĞ TALİMAT VERDİ

Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılan sanıklardan baba ile oğlunun Adana'da kaldıkları cezaevinde silahla yaralanmasına ilişkin, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın talimatıyla bir adalet müfettişi, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğünce de 2 kontrolör görevlendirildi.

Alınan bilgiye göre, Adana Kürkçüler Cezaevinde kalan Ahmet Suphi ve babası Necmettin Altındöken'in silahla yaralanmasıyla ilgili olayın aydınlatılması amacıyla adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Adalet Bakanı Bozdağ'ın talimatıyla bir adalet müfettişi, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğünce de 2 kontrolör görevlendirildi.

Öte yandan, baba ve oğlunun aynı koğuşta kaldıkları kaydedildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili Ahmet Suphi, babası Necmettin Altındöken ve arkadaşı Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler