Bahar Öztan Hayatını Kaybetti

Yeşilçam'ın önemli isimlerinden, uzun süredir kolon kanseriyle mücadele eden Bahar Öztan yaşamını yitirdi. Öztan, 62 yaşındaydı.
Bahar Öztan Hayatını Kaybetti
Kayıt Tarihi: 21.03.2024 23:31 - Son Güncelleme: 27.04.2024 14:08
YAZI
A

Daha önce 3 kez kanseri yenen Bahar Öztan, kolon kanseri nedeniyle 62 yaşında vefat etti. Öztan, yarın ikindi namazına müteakip Şakirin Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Bahar Öztan Kimdir?

1980'lerde kariyerinin en parlak dönemini yaşayan 1962 doğumlu Bahar Öztan, bir şampuan reklamında rol aldıktan sonra film yapımcılarının da dikkatini çekti.
 
Kemal Sunal ile rol aldığı 'Şaşkın Milyoner' filmiyle büyük bir şöhret yakaladı ve ardından da kariyerinde hızla yükseldi.
 
2000'li yılların başında ABD'ye gitti ve bir süre orada yaşadı. 1993 - 2008 arasında mimar Yavuz Çolak ile evlilik yaşadı ve bir oğlu dünyaya geldi. 2007'de 'Aşk Kapıyı Çalınca' dizisi için kamera karşısına geçen Bahar Öztan ardından Bodrum'da otel işletmeciliği yapmaya başlamıştı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler