Selçuklu’da Teravih Buluşmaları

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Başkan Burada” programı kapsamında vatandaşlarla buluşuyor.Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip istek ve önerileri dinleyen Başkan Altay, Ramazan ayında da...
Selçuklu’da Teravih Buluşmaları
Kayıt Tarihi: 30.06.2014 12:37 - Son Güncelleme: 10.05.2024 13:29
YAZI
A


Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Başkan Burada” programı kapsamında vatandaşlarla buluşuyor.
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip istek ve önerileri dinleyen Başkan Altay, Ramazan ayında da vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. “Başkan Burada” programları kapsamında her cuma farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşan Başkan Altay, bu geleneğini Ramazan akşamlarında da sürdürüyor. Her akşam farklı bir mahallede teravih namazı için camiye gelen vatandaşlarla görüşen Başkan Altay, mahalle sakinlerinden gelen istek ve önerileri yerinde dinliyor.

Başkan Altay, “Başkan Burada” programları kapsamında; Bosna Hersek Mahallesi Kayalar Cami, Kosova Mahallesi Hz. Ali Cami ve Erenköy Mahallesi Beşerler Cami’nde mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Başkan Altay’a, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesi için iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Altay, “Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak her gün farklı bir mahallede vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bosna Hersek, Kosova ve Erenköy mahallelerindeki vatandaşlarımızla teravih vesilesi ile bir araya geldik. Hem vatandaşlarımızla bir araya gelip sohbet etme fırsatı bulduk hem de Ramazan ayını karşılamanın mutluluğunu birlikte yaşadık. Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimizle teravih buluşmalarımız devam edecek” dedi.

“Başkan Burada” programı kapsamında Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşmayı sürdürecek.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler