TFF'den Seçimli Genel Kurul Kararı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi seçimli genel kurul kararı aldı. Seçimli genel kurul, 18 Temmuz'da yapılacak. Büyükekşi'nin göreve gelmesinden bu yana Türk futbolu hep krizlerle anılmıştı.
TFF'den Seçimli Genel Kurul Kararı
Kayıt Tarihi: 07.04.2024 22:11 - Son Güncelleme: 28.04.2024 19:47
YAZI
A

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da TFF başkanlığı için seçime gidileceğini duyurdu.

TFF 18 Temmuz'da Seçime Gidiyor

TFF'de 2022 yılında başkanlık koltuğuna oturan Büyükekşi, "Biliyorsunuz Temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılımızı geride bırakmış olacağız. Yönetim kurulumuzda aldığımız karar ile 18 Temmuz'da yapacağımız mali genel kurulumuzu, seçimli genel kurul olarak yapmaya karar verdik. 18 Temmuz'da yapacağımız seçimli genel kurulumuz, Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

EURO 2024 Sözleri

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım'a başarılar dileyen Büyükekşi, "Önümüzde EURO 2024 var. Milli takımımızın başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. İnşallah bu büyük turnuvada hepimizi çok sevindirecek sonuçlar alırız." değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak: NTVSpor

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler