Trafikte Kavgalar Arttı-Halk Kornalardan Rahatsız

Tüm Türkiye Demokrasi nöbeti tutmaya devam ederken, sokak ve caddelerden geçen araçların sesli egsoz ve havalı kornalarından vatandaş rahatsız olmaya başladı.
Trafikte Kavgalar Arttı-Halk Kornalardan Rahatsız
Kayıt Tarihi: 19.07.2016 21:35 - Son Güncelleme: 15.05.2024 15:15
YAZI
A
 Tüm Türkiye'de darbeyi püskürten halk, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve diğer yetkililerin çağrısıyla Demokrasiye sahip çıkmak için meydanlara çıkmaya devam ediyor. Konya'da da Mevlana Meydanını Konyalılar hınca hınç doldurarak boş bırakmıyor.

Halk, gün boyu araçlarıyla da konvoy yaparak cadde cadde, sokak sokak dolaşıyor. Ancak bu durum birçok kişinin tepkisine neden olmaya başladı. Mahallelerde, sokak ve caddelerde araçların özellikle gece geç saatlerde sürekli kornaya basarak dolaşması vatandaşı rahatsız etmeye başladı.

Demokrasisine sahip çıkan ve meydanları paralelci teröristelere bırakmak istemeyen halk, ellerinde bayraklarla gece gündüz nöbetine devam ediyor. Ancak, işin amacından uzaklaşıp, işi şova, eğlenceye dökmek isteyen kişiler de sokak ve caddelere çıkmaya başladı.  Özellikle sesli egsozlu araçlar, gürültülü motorlar, havalı kornalı araçlar gün boyu ve özellikle gece saatlerinde sürekli dolaşınca tepkilere de neden olmaya başladı. Trafikte sürekli bir kilitlenme yaşanırken, kavgalar da artmaya başladı.



Ak Parti Konya İl Başkanı Musa Arat da bugün Mevlana Meydanında yaptığı Konuşmasında konuya dikkat çekerek, trafikte daha sessiz olma çağrısında bulunarak, özellikle trafikte yaşanan kavgalara vurgu yaptı.



Konya'da birçok kişi de bu durumdan oldukça rahatsız. Özellikle sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getiren vatandaşlar, bu durumun artık rahatsız edici boyutlara ulaştığı, daha sakin, düşünceli ve etrafa saygılı olunması gerektiği, hasta, yaşlı ve çcukların da olabileceği, ayrıca sokaklarda havalı kornalarla, sesli egsozlarla drift yapan araçların arttığını, işin amacından uzaklaştığıyla ilgili paylaşımlar yapıyor.



Yetkililerin bu konuda bir uyarı yapması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, Demokrasimize saygısız, düşüncesiz, herkesi rahatsız ederek değil, birlik olarak, daha duyarlı ve düşünceli olarak sahip çıkmamız gerektiğini belirtiyor.







ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler