TSYD Konya Şubesinden Ödüllü Yarışma

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi, spor basınını kapsayan iki kategoride yarışma düzenliyor.
TSYD Konya Şubesinden Ödüllü Yarışma
Kayıt Tarihi: 15.01.2014 14:09 - Son Güncelleme: 15.05.2024 05:34
YAZI
A
 Yerel spor basınında çalışanların 1 Ocak- 31 Aralık 2013 tarihleri içerisindeki çalışmalarını değerlendirmek ve onları motive etmek amaçlı düzenlenen yarışma fotoğraf ve spor haberi dallarında gerçekleştirilecek. TSYD yönetiminde görev alan gazetecilerin katılamayacağı yarışma, Konya yerel yazılı basınının spor servisinde bilfiil çalışanlar ve TSYD’den serbest giriş kartı veya sabit kart almış olanlar katılabilecek.

Birinci olanlara tam altın, ikincilere yarım altın ve üçüncü olanlara çeyrek altın ödül olarak verilecek. Yarışmacılar ayrıca sponsorlar tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek. Yarışmada dereceye girecek eser bulunmaması halinde mansiyon ödülü verilecek. Yarışmaya katılacak gazeteciler eserlerini 28 Şubat 2014 tarihine kadar teslim edebilecek.

- YARIŞMA KURALLARI -

Bir katılımcı yarışmaya en fazla 5 fotoğraf ile katılabilecek. Bu fotoğraflar tek bir kategoride olabileceği gibi değişik kategorilerde de olabilecek. Gönderilecek fotoğraflar 2013 yıl içinde çekilmiş olmalı ve daha önce herhangi bir yarışmada ödül almamış olacak. Fotoğrafların gazetede yayınlanmış nüshasından bir adet ve ayrıca CD veya flaş belleğe alınmış orijinali yarışmaya sunulacak.

Spor haberi dalında katılacak gazeteciler, haberin gazetede yayınlanmış nüshasından bir adet sunacak. Haber dalında, kategorilerde bir kısıtlama olmayacak. Ayrıca yarışmacılar fotoğraf ve haber dallarında açıklayıcı bilgiyi jüriye yarışma tapeleriyle birlikte vereceklerdir. Bu belgede yarışmacının adı-soyadı, hangi gazetede çalıştığı ve telefon numarası bilgileri de yer alacak. Haber ve fotoğraflar kişinin kendisine ait olması gerekmektedir. Ajanslardan alınmış haber ve fotoğraflarla yarışmaya katılanlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Yarışmaya katılacak gazeteciler eserlerini 28 Şubat 2014 tarihine kadar TSYD Konya Şubesi Müdürü Yüksel Cırt’a kapalı zarf içerisinde teslim edecek. Zarfın üzerine yarışmayı etkileyici bilgi veya isim yazılmayacak.
Eserlerin teslim edilmesinden sonra belirlenecek jüri, Mart ayı içerisinde toplanarak değerlendirmeyi yapacak ve yarışmalarda dereceye girecek gazeteciler açıklanacak. Ödül töreni Mart ayı sonunda veya Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecektir.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler