Vali Erol TSYD'yi ziyaret etti

Konya Valisi Muammer Erol, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesini ziyaret etti.
Vali Erol TSYD'yi ziyaret etti
Kayıt Tarihi: 28.03.2014 11:21 - Son Güncelleme: 08.05.2024 19:07
YAZI
A
 Vali Muammer Erol’u iadeyi ziyaretinde TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar ve yönetim kurulu üyeleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran karşıladı. Ziyarette konuşan TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, TSYD Konya Şubesi olarak spora sadece medya anlamında hizmet vermediklerini, kulüpleşerek 8 branşta faaliyet gösterdiklerini ve böylece Konya’da amatör spora da hizmet verdiklerini söyledi. Çınar, özellikle tekvando branşında iddialı olduklarının altını çizerek, “Tekvando takımında dünya derecesi olan sporcularımız var. Bizim amacımız bu sporcularımızı ulusal ve ulusalararası müsabakalarda daha iyi dereceler alabilmeleri noktasında desteklemek. Spor Genel Müdürü Sayın Mehmet Baykan'ın bize verdiği destekle sporcu sayımızı artırmak istiyoruz. Halen 8 branşta 200'ün üzerinde sporcumuz bulunuyor” dedi. 
TSYD Başkanı Çınar, sporun içerisinden geldiği için Vali Erol’un desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini ifade etti. 

Konya Valisi Muammer Erol ise, sporun sadece futboldan ibaret olmadığını belirterek, amatör branşlara gereken desteği verdiklerini, bundan sonra da vereceklerini söyledi. Vali Erol, en kısa sürede Konyaspor’un alt yapısını amatör branşlarla ilgili tamamlayıp şirketleşmesinin yapılmasını arzu ettiğini söyledi. Şirketleşme durumunda finansman sorununun çözülebileceğini ifade eden Vali Erol, böylece kulübün kurumsallaşmasının da büyük ölçüde tamamlanmış olacağını bildirdi. 

Vali Erol, bugün oynanacak Galatasaray maçında Torku Konyaspor’a başarılar diledi.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler