WS Journal'da İlginç Makale: Bir Sonraki Lider Selçuk Bayraktar Olabilir!

Wall Street Journal'ın Jared Malsin ve Elvan Kıvılcım imzalı analizine göre, Selçuk Bayraktar'ın ülkede giderek artan popülaritesiyle potansiyel bir lider figürü olarak ortaya çıktığı belirtiliyor. Analizde, Bayaraktar'ın bir sonraki lider olabileceği iddia ediliyor.
WS Journal'da İlginç Makale: Bir Sonraki Lider Selçuk Bayraktar Olabilir!
Kayıt Tarihi: 06.04.2024 02:51 - Son Güncelleme: 08.05.2024 08:12
YAZI
A

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görev süresinin "yasalara göre" 2028'de dolacağını vurgulayan WSJ, Bayraktar'ın bir 'veliaht' olarak öne çıktığını savundu.

Makalede Bayraktar TB2 dronlarının Rusya'nın Ukrayna'yı işgalini yavaşlatmakta önemli rol oynadığı, Azerbaycan'ın 2020'de Ermenistan güçlerine karşı kullandığı, Libya'da Halife Hafter'in saldırısını püskürttüğü belirtildi.

Makalede Bayraktar dronların başarısının Selçuk Bayraktar'ı Türkiye'de bir "halk kahramanına dönüştürdüğü" ifade edildi.

Makalede, destekçileri Bayraktar'ın kayınpederinden sonra ülkenin Cumhurbaşkanı olmasını öneriyor" denildi.

Bayraktar'ın etrafını hayranlarının sardığı ve anketlere göre ülkenin en popüler isimlerinden biri olduğuna dikkat çekildi.

Bayraktar geçen sonbaharda yine WSJ'ye verdiği söyleşide siyasi hırsları olmadığını ancak Erdoğan'ın istemesi durumunda gelecekte seçimlere girebileceğini ifade etmişti: "Belki evet derim, ama bu o günkü şartlara bağlı. Ben aktif siyasetle ilgili değilim"

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler