Yeni Kamyon Garajı'nın Temeli Atıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak Yeni Kamyon Garajı'nın temeli atıldı. Yeni Kamyon Garajı yaklaşık 250 milyon lira bedelle şehre kazandırılacak.
Yeni Kamyon Garajı'nın Temeli Atıldı
Kayıt Tarihi: 12.03.2024 19:29 - Son Güncelleme: 07.05.2024 19:29
YAZI
A

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Kamyon Garajı'nın temelini attı.

Mevcut kamyon garajının hem şehir trafiğine çok olumsuz etki ettiğini hem de fiziki yapısıyla artık Konya'ya hizmet etmekten uzaklaştığını belirten Başkan Altay, "Esnaf Odaları Birliğimiz ile yapmış olduğumuz çalışma sonrasında Aslım Caddesi devamında Aksaray Çevre Yolu Kavşağı'nda Konya'ya yakışır bir kamyon garajı inşa ediyoruz. Böylece şehir içindeki kamyon trafiğini de azaltmayı hedefliyoruz. Ayrıca kamyoncu esnafımız buraya geldiğinde her türlü sosyal imkanlara kavuşabileceği bir mekan oluşacak. Yaklaşık 250 milyon lira bedelle yeni bir projeyi daha şehrimize kazandırmış oluyoruz." dedi.



KONESOB Başkanından Teşekkür

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, mevcut kamyon garajının sıkışık bir alanda kaldığına dikkat çekti. Yeni Kamyon Garajı'nın başta Konya'ya ve Konya’ya misafir olarak gelecek TIR ve kamyon şoförlerine hizmet edeceğini kaydeden Karabacak, tüm esnaflar adına Başkan Altay'a teşekkür etti.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler