2'den Fazla Atamıyor Gol Yerse Kazanamıyor!

Konyaspor bu sezon Süper Ligde çıktığı 32 maçta ilginç bir istatistiğe imza attı. Söz konusu pozitif istatistik, yeşil beyazlıların kazandığı maçlarda ortaya çıktı. Bu arada yeşil beyazlıların gol sorunu da istatistiklere yansıdı.
2'den Fazla Atamıyor Gol Yerse Kazanamıyor!
Kayıt Tarihi: 17.04.2024 18:46 - Son Güncelleme: 30.04.2024 13:15
YAZI
A

Son maçında Kasımpaşa'yı 2-0'lık skorla mağlup eden Anadolu Kartalı, bu sezonki sekizinci galibiyetini elde ederken ilginç bir istatistiğe de imza attı.

Bu sezon oynadığı 32 karşılaşmada sadece 8 kez sahadan galibiyetle ayrılabilen yeşil beyazlıların, söz konusu maçların hiçbirinde gol yememesi dikkat çekti.

Kazandığı tüm maçlarda kalesini gole kapatmayı başaran Konyaspor, bu sezon Başakşehir ve Ankaragücü maçlarını 1-0, Gaziantep FK, Hatayspor, Pendikspor ve her iki Kasımpaşa maçlarını 2-0'lık skorlarla kazandı.

Konyaspor 2'den Fazla Atamıyor!

Konyaspor bu sezon Süper Ligde çıktığı 32 maçta rakip filelere 34 gol atarken, ortaya çıkan istatistik ise bir hayli ilginç. Anadolu kartalı bu sezon hiçbir maçta 2'den fazla gol atamadı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler