Akşehir'de İş İnsanından Ambulans Bağışı

Konya'da hayırsever vatandaşların sağlık alanında verdikleri katkılara bir yenisi eklendi. Akşehirli hayırsever iş insanı Mehmet Baykondu, Akşehir Devlet Hastanesi bünyesinde kullanılmak üzere tam donanımlı ambulans bağışladı.
Akşehir'de İş İnsanından Ambulans Bağışı
Kayıt Tarihi: 27.03.2024 03:58 - Son Güncelleme: 27.04.2024 09:14
YAZI
A

Akşehirli hayırsever iş insanı Mehmet Baykondu, Akşehir Devlet Hastanesi bünyesinde kullanılmak üzere tam donanımlı ambulans bağışladı.



Bağış yapılan ambulansın Akşehir'de vatandaşlara hizmet sunmaya başladığını vurgulayan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, "Konya sağlık alanında adından ciddi düzeyde söz ettiren bir şehir konumundadır, bu başarıda hayırseverlerimizin de katkısı oldukça güzel bir seviyededir. Bizler yapılan bu yardımlardan dolayı tüm hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah yardımlarını kabul etsin, kazançlarını bereketli kılsın" dedi.

Hayırsever İş Adamı Baykondu ise, şehrimize ve ilçemize sağlık alanında katkı sağlıyor olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler