Başkan Açıkladı! Belediye Hizmet Binasının Yeri Belli Oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası için yer belli oldu. Başkan Uğur İbrahim Altay, sürecin seçim sonrasında başlayacağını ifade etti.
Başkan Açıkladı! Belediye Hizmet Binasının Yeri Belli Oldu
Kayıt Tarihi: 27.03.2024 22:49 - Son Güncelleme: 27.04.2024 11:45
YAZI
A

Konya Büyükşehir Belediyesi, uzun yıllar ikamet edilen binanın depreme dayanıklı olmadığının belirlenmesi ve 2021'de yıkılmasının ardından geçici olarak farklı binalarda hizmet vermişti. Ancak, hizmet kalitesini artırmak ve verimliliği sağlamak amacıyla yeni bir binaya ihtiyaç duyuluyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibi yeni bir bina için proje ve yer belirleme çalışmalarında sona geldi.

Yeni hizmet binası, Selçuklu YHT Garı yakınlarında konumlandırılacak. Bu konumun seçiminde, banliyö hattının yakınlığının önemli bir etken olduğu belirtildi.

Başkan Altay, yeni binanın tüm Konya halkının kolaylıkla erişebileceği bir konumda olacağını, ayrıca çalışanların işe toplu taşıma araçlarıyla gelmelerini teşvik edeceklerini söyledi.

Yeni hizmet binasına ilişkin adımların seçim sonrasında resmi olarak atılması planlanıyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler