Başkan Korkmaz: Elimizdeki Takım Bu

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, beklenmedik bir yenilgi aldıklarını ifade ederken, kalan haftalar için taraftara çağrıda bulundu.
Başkan Korkmaz: Elimizdeki Takım Bu
Kayıt Tarihi: 21.04.2024 00:27 - Son Güncelleme: 03.05.2024 22:19
YAZI
A

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Alanyaspor maçının ardından bir açıklama yaparak, takımın beklenmedik bir performans sergilediğini ifade etti.

Korkmaz, "Taraftarlarımızın bugün buraya muhtemelen geliş amacı bir 3 puan daha alıp artık biraz daha nefes alalım, rahatlayalım olabilir. Bunun verdiği stres ile birlikte heyecan da vardı. Ama maalesef bugün takımımız hiç beklemediğimiz bir oyun oynadı. Ama bununla birlikte şu gerçeği görmezden gelemeyiz. Şu anda bizim elimizdeki takım bu, yapımız bu, bu oyunlarla lige devam etmek zorundayız" dedi.

Taraftarların desteğinin önemine vurgu yapan Korkmaz, yönetim olarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ve bu çabanın devam edeceğini belirtirken, taraftarlarla birlikte başarıya ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler