Bombalar Artık Çocukları Ödürmesin

Yardımlaşma ve dayanışma duygusuyla harekete geçen Piri Reis İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri Filistinli kardeşleri için bir araya geldi…
Bombalar Artık Çocukları Ödürmesin
Kayıt Tarihi: 08.01.2024 17:36 - Son Güncelleme: 27.04.2024 13:37
YAZI
A

Öğrenciler sınıf Öğretmenleri Şenol ÜNAL’ ın refakatinde Dost Eli Derneğine gelerek kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’de zor günler geçiren kardeşlerinin ihtiyaçlarının giderilmesi için bağışladılar.

Özellikle Gazze’de acımasızca öldürülen kardeşleri için çok üzüldüklerini, artık bombalar çocuklar öldürmesin diye her gün dua ettiklerini söyleyen öğrenciler; yanlarında getirdikleri nakit yardımları ile onların yaralarının sarılmasını ve acil ihtiyaçlarının giderilmesini istediler.

 Piri Reis İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri kendi aralarında topladıkları parayı Dost Eli Derneği yetkililerine teslim ederken sınıf öğretmenleri Şenol ÜNAL; “Öğrencilerimiz Filistinli kardeşlerinin durumunu aileleri ile birlikte yakından takip ediyorlar. Velilerimizin de konuya gösterdikleri duyarlı yaklaşımla çocuklarımız kendi aralarında yardım etme kararı almışlar. Bu kararla bize müracaat ettiklerinde çok duygulandık. Onların bu yaşta gösterdikleri örnek çalışmaya ve onların dualarıyla umarız ki; yarınlar tüm dünya çocukları için barış ve huzur getirsin” dedi.

Bizlerde Dost Eli Derneği olarak; bombalar altında yaşam mücadelesi veren Filistin’in mazlum çocuklarının sesi olan onlara yardım elini uzatan Piri Reis İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve öğrenci velilerine çok teşekkür ediyoruz.





ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler