Çizmeli madenci konuştu-VİDEO

Murat Yalçın, ambulansta sedyeye alınırken "sedye kirlenmesin" diye çizmelerini çıkarmak istemiş ve bütün Türkiye'yi duygulandırmıştı. 36 yaşındaki Murat Yalçın, o gün yaşadıklarını TRT ekibine anlattı.
Çizmeli  madenci konuştu-VİDEO
Kayıt Tarihi: 15.05.2014 18:19 - Son Güncelleme: 01.05.2024 16:10
YAZI
A
 


Soma'da felaketin yaşandığı madenden çıkarılan Murat Yalçın, ambulansta sedyeye alınırken "sedye kirlenmesin" diye çizmelerini çıkarmak istemiş ve bütünTürkiye'yi duygulandırmıştı. 36 yaşındaki Murat Yalçın, o gün yaşadıklarını TRT ekibine anlattı.

O ANLARI BÖYLE ANLATTI

TRT ekibi, göçük altından kurtarıldıktan sonra sedyeyi kirletmemek için çizmelerini çıkarmak isteyen madencinin evine konuk oldu. Gösterdiği hassasiyetle Türkiye'nin kalbinde yer edinen madenci Murat Yalçın, neler yaşadığını ve neden sağlığından önce sedyeyi düşündüğünü anlattı.

"Devletin Malına Zarar Vermek İyi Değil"

"Bizler çamurladık, bir arkadaş (bu sedyeyle) temiz çıkar dedik. Biraz ondan da oldu. Temizlik imandan gelir. Şükür Allah'a Müslümanız. Devletin malına zarar vermek iyi değil. Onlar bizim için gelmişler, görev için. Bizim için koşturuyorlar sabaha kadar, Allah razı olsun."

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler