Fergio House'a Müstehcenlik Operasyonu

8 ilde 'Fergio House' isimli sosyal medya hesabından müstehcen videolar paylaşan 19 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon yapılan iller arasında Konya da var…
Fergio House'a Müstehcenlik Operasyonu
Kayıt Tarihi: 28.12.2023 14:08 - Son Güncelleme: 07.05.2024 21:38
YAZI
A

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün "KAFES-26" isimli bir operasyon gerçekleştirildiğini ve 19 şüphelininin yakalandığını açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre söz konusu şüpheliler, bir sosyal medya hesabı üzerinden müstehcen içerikli videolar paylaşıyorlardı. Zanlıların müstehcen içerikli bir parti yapma hazırlığı içerisinde oldukları da belirtildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından yönetilen operasyona Isparta, Hakkari, Ankara, Gaziantep, İzmir, Konya ve Antalya'dan da ekipler katıldı. Toplamda 15 ayrı lokasyona gerçekleştirilen baskınlarda, 2 bin adet, sahte 100 dolarlık banknot da ele geçirildi.

Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre zanlılar, suç işlemek için örgüt kurma girişiminde de bulunuyorlardı. Bakan Yerlikaya, konuyla ilgili açıklamasında "Halkımızın millî ve manevî değerlerini aşağılayanlara, huzurunu kaçıran suç odaklarına göz açtırmayacağız." ifadelerini kullandı.

Kendilerine "Fergio House" ismini veren içerik üreticileri, Taksim'de para saçıp, gözaltına alınmışlardı. Yapılan açıklamada, zanlıların müstehcen içerikli bir parti yapma hazırlığı içerisinde oldukları belirtildi.

Taksim'de Para Saçmışlardı

Kendilerine "Fergio House" ismini veren içerik üreticileri, Taksim'de para saçıp, gözaltına alınmışlardı.

Maske takmış bir grup OnlyFans içerik üreticisi, 1 dolarlık banknotları sokağa saçınca bazı insanlar da bu paraları kapışmak için yarışmış, olay sosyal medyada gündem olmuştu. Haziran ayında erişim engeli getirilen OnlyFans içerik üreticileri bu yasağa tepki göstermişlerdi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler