Gamze Özçelik İyilikte Sınırları Aştı!

Gamze Özçelik Ramazan ayında da 23 ülke gezerek yardım çalışmalarına devam ediyor. Özçelik, Gazze'deki İsrail saldırıları için "Moralimizi bozuyor ama inancımızı kaybetmiyoruz." dedi.
Gamze Özçelik İyilikte Sınırları Aştı!
Kayıt Tarihi: 20.03.2024 21:34 - Son Güncelleme: 27.04.2024 16:54
YAZI
A

Umuda Koşanlar Derneği Başkanı Gamze Özçelik, Ramazan ayında da ülke ülke gezerek iyilik yapmaya devam ediyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Özçelik, Ramazan ayının ilk 10 gününde Umuda Koşanlar Derneği olarak Gazze'de, Burkina Faso'nun Vagadugu şehrinde, Filipinler'in Marawi şehrinde, Endonezya'nın Açe bölgesinde, Afganistan'ın Mezar-ı Şerif bölgesi Faryabi mülteci kampında, Somali'de, Hindistan'da, Nijer'in Tillaberi, Dosso, Niamey şehirlerinde ihtiyaç sahiplerine el uzattı.

Erzak yardımından, fidye dağıtımına kadar birçok yardımda bulunan Özçelik, çocukları unutmayarak onlar içinde özel çantalar hazırladı.



23 Ülkede İyilikle Buluşuyor

Dünyanın birçok köşesinde yaşanan sıkıntılara değinen ve umudun olduğunun altını çizen Gamze Özçelik, "Umuda Koşanlar Derneği olarak bu ramazan ayında da ülkemiz dahil 23 ülkede yine iyilikte, birlik beraberlikte ve umutta buluşuyoruz.

Biliyorsunuz Gazze'de yaşanan soykırım, onun dışında Sudan gibi ülkelerde yaşanan iç savaş ve yokluk, Doğu Türkistan'da yaşanan zulüm gibi dünyanın birçok köşesinde yaşanan sıkıntılar yüzünden ekip olarak hepimizin morali çok bozuk. Ama biz umudumuzu, inancımızı kaybetmiyoruz.

Bu yolda, iyilik yolunda, Allah rızası yolunda, elimizden geleni en iyi şekilde yapmak için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz inşallah.

Bağışçılarımızın ve gönüllülerimizin de desteğiyle... Tüm İslam aleminin ramazanı mübarek olsun. Bu ramazanda da iyilikte buluşuyoruz." ifadelerini kullandı.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler