Hasanköy Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Açıldı

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, inşaatı tamamlanarak yeni binasında sağlık hizmeti sunmaya başlayan Meram 4 Nolu Hasanköy Aile Sağlığı Merkezi'nde incelemelerde bulundu.
Hasanköy Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Açıldı
Kayıt Tarihi: 28.03.2024 00:22 - Son Güncelleme: 27.04.2024 14:34
YAZI
A

Yeni hizmet binasına taşınan Hasanköy Aile Sağlığı Merkezi'nde çok daha iyi şartlarda sağlık hizmeti sunulduğunu görmekten dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Koç, "Sağlık Bakanlığımızın vizyonuna yakışan binalarda hizmet sunulması kurumlarımızın verimli çalışmasına olanak sağlarken hizmet alan vatandaşlarımızın da memnuniyetini artırıyor." dedi.

Görev başındaki aile hekimleri ve sağlık çalışanları ile de sohbet ederek istek ve şikâyetlerini dinleyen Prof. Dr. Koç, özverili çalışmalarından dolayı tüm çalışanlara teşekkür etti.

İlk etapta 5 aile hekimi ve 5 aile sağlığı elemanı ile vatandaşların sağlık ihtiyaçlarına cevap veren Hasanköy Aile Sağlığı Merkezi, bölge halkının da büyük beğenisini kazandı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler