Hava Soğuyor! Konya'da Zirai Don Tehlikesi

Bahar havası yerini soğuk ve yağışlı havaya bırakıyor. Beklenen yağışlarla birlikte sıcaklıkların da hızla düşeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji çiftçileri zirai don konusunda uyardı.
Hava Soğuyor! Konya'da Zirai Don Tehlikesi
Kayıt Tarihi: 20.03.2024 01:54 - Son Güncelleme: 25.04.2024 19:08
YAZI
A

Bahar havası yerini soğuk ve yağışlı havaya bırakıyor. Konya, Aksaray, Karaman ve Niğde bölgesinde yarından itibaren önce sağanak, Perşembe ve Cuma günleri ise kar ve karla karışık yağmur bekleniyor. Yağışla birlikte sıcaklıkların da hızla düşmesi beklenirken, meteoroloji çiftçileri zirai don konusunda uyardı.

Zirai Don Uyarısı

Yapılan açıklamada, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde bölgelerinde, 24 Mart Pazar sabah saatlerine kadar hafif, orta kuvvette ve yer yer kuvvetli zirai don hadisesi beklendiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta çiftçiler olmak üzere vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler