Iğdır'da Polis Minibüsüne Saldırı:13 Şehit Var

IĞDIR 'dan gelen son dakika haberleri Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Gelen bilgilere göre şehit sayısı artıyor. Iğdır'da polise saldırı düzenlendi 13 şehit haberi geldi. İşte Iğdır saldırı ve son durum.
Iğdır'da Polis Minibüsüne Saldırı:13 Şehit Var
Kayıt Tarihi: 08.09.2015 08:07 - Son Güncelleme: 04.04.2024 00:17
YAZI
A
 IĞDIR'dan Nahcivan'a açılan Dilucu Sınır Kapısı'nda görev yapan polisleri götüren servis minibüsüne PKK'lı teröristler bombalı saldırıda bulundu. Gelen ilkson dakika haberlerde şehit sayısı 10 olarak bildirildi. Ardından gelen haberler ise sayının yükseldiği yönünde oldu. Teyit edilmeyen son haberlere göre Iğdır'daşehit sayısının 13'e çıktığı söyleniyor.

iğdirda-pkk-saldirisi-şehit-haberleri-var.png

Saldırı bu sabah saatlerinde Iğdır ile Aralık ilçesi arasındaki Hasanhan Köyü yakınındaki meydana geldi. PKK'lı teröristler önceden yola döşedikleri patlayıcıları polisleri taşıyan minibüs geçerken infilak ettirdi. Patlamayla birlikte savrulan minibüsteki polislerden şehit ve yaralananlar olduğu belirtildi.

iğdirda-pkk-saldirisi-şehit-haberleri-var.20150908102805.png

IĞDIR POLİSE SALDIRININ İLK GÖRÜNTÜLERİ

iğdirda-pkk-saldirisi-şehit-haberleri-var.20150908102939.png

AYNI YERDE İKİNCİ SALDIRI

27 Ağustos Perşembe günü de Iğdır'dan Dilucu Sınır Kapısı'nda görevli polisleri taşıyan minibüse, PKK'lı teröristler tarafından çapraz ateş açılmış ve bir polis yaralanmıştı. Minibüse eşlik eden Özel Harekat polisleri, teröristlere karşılık verince çatışma çıkmıştı.

iğdirda-pkk-saldirisi-şehit-haberleri-var.jpg

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler