İstanbul Son Seçim Anketi! Kazanan 1 Puanla Kazanacak

Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarına ilişkin anket sonuçlarını açıkladı.
İstanbul Son Seçim Anketi! Kazanan 1 Puanla Kazanacak
Kayıt Tarihi: 24.02.2024 00:24 - Son Güncelleme: 01.05.2024 19:58
YAZI
A

Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı, Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarına ilişkin anket sonuçlarını açıkladı.

Hakan Bayrakçı'nın açıkladığı son anket sonuçlarına göre, Ekrem İmamoğlu 41.9, Murat Kurum 41.3, DEM Parti 4.8, İYİ Parti 4, Yeniden Refah Partisi ise 2.5 oy oranına sahip.

Bayrakçı şu ifadeleri kullandı:

"DEM ve CHP'nin bu seçimdeki stratejisi çok iyi planlanmış. Son 2, 3 anketi ortalayarak sonuçları söyleyeceğim. 0.6, 0.5'leri yazmayacağım. Bu anketlerde 1,8 kadar bir hata payı oluyor onu belirterek söylüyorum. İmamoğlu son durumda 41.9 gibi. Fark 1'in altında. Bundan eminim. Başa baş bir durum var."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler