Kalaycı Derbent ve Doğanhisar'da Destek İstedi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, 31 Mart seçimlerinde Derbent ve Doğanhisar Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi.
Kalaycı Derbent ve Doğanhisar'da Destek İstedi!
Kayıt Tarihi: 25.03.2024 19:38 - Son Güncelleme: 27.04.2024 08:35
YAZI
A

Derbent'te parti yöneticileriyle birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Kalaycı, Cumhur İttifakı'nın adaylarına tam destek verdiklerini belirtti.

Kalaycı, Derbent'te devam eden yatırımlardan bahsederek, devlet hastanesinin kısa sürede tamamlanacağını ve Değiş-Tekke Göleti ile Sulama Tesislerinin yapımına başlanacağını müjdeledi. Ayrıca Derbent - Başarakavak yolunun yapılması ve ilçeye doğalgazın gelmesi için çalışmaların hızlandırılacağını vurguladı.

Cumhur İttifakı'na rekor oy beklediklerini ifade eden Kalaycı, Derbent halkının terör yandaşlarına destek vermekten kaçınacağını vurguladı.

Kalaycı, ayrıca Doğanhisar ilçesinde ve Hüyük ilçesine bağlı İmrenler mahallesinde de vatandaşlarla buluşarak Cumhur İttifakı adaylarına destek çağrısı yaptı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler