Kalaycı'dan Çok Kullanılan Söylem Hakkında Seçmene Uyarı!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, seçmenlere Cumhur İttifakı adaylarına destek vermeleri çağrısında bulundu ve kazanmaları halinde MHP veya AK Parti'ye geçme sözü verenlere güvenmeyin uyarısında bulundu.
Kalaycı'dan Çok Kullanılan Söylem Hakkında Seçmene Uyarı!
Kayıt Tarihi: 28.03.2024 00:16 - Son Güncelleme: 27.04.2024 12:20
YAZI
A

Konya Milletvekili Kalaycı, seçim kampanyası kapsamında Konya'nın Akören ilçesini ziyaret etti. Burada esnafı ziyaret ederek Cumhur İttifakı'nın adaylarına destek isteyen Kalaycı, seçmenlere önemli uyarılarda bulundu.

Kalaycı, "Akören'de mevcut belediye başkanımız ve Cumhur İttifakı'nın adayı İsmail Arslan'a destek olmanızı istiyoruz. Hem büyükşehirde hem de ilçemizde Cumhur İttifakı adaylarımıza destek çıkın. Bazıları size 'Eğer kazanırsam MHP'ye veya AK Parti'ye katılacağım' diyebilir. Bu tür vaatlerle gelenlere inanmayın. Ne MHP'de ne de AK Parti'de bu tür bir yaklaşımla gelenlere sıcak bakılmaz" dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler