Konya Teknik Üniversitesin'e Yeni Yerleşke

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, üniversitenin yeni yerleşke alanında incelemelerde bulundu. Yerleşke, İstanbul Yolu Caddesi Dokuz mevkiine kurulacak.
Konya Teknik Üniversitesin'e Yeni Yerleşke
Kayıt Tarihi: 05.04.2024 05:03 - Son Güncelleme: 29.04.2024 03:36
YAZI
A

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, İstanbul Yolu Caddesi Dokuz mevkiine kurulacak üniversitenin yeni yerleşke alanında incelemelerde bulundu.

Çelik, 1 milyon 518 bin 723 metrekarelik bir alana sahip olan yeni yerleşkenin, akademik çalışmalar ve öğrencilere daha nitelikli bir ortamda eğitim-öğretimlerini sürdürmelerine imkân sağlanacağını ifade etti.



KTÜN Rektörü Çelik, içerisinde yaşam merkezi, sosyal donatı alanları, spor ve rekreasyon alanları, kütüphane, kongre ve kültür merkezi, ileri teknoloji atölyeleri ile akademik anlamda birçok imkânın bulunacağı yeni yerleşkenin özellikle sürdürülebilirlik ilkelerini benimseyen projelerle öne çıkacağının altını çizdi.

Rektör Çelik, yeni yerleşke ile KTÜN'de verilen eğitim olanaklarının nicelik açısından ziyade nitelik olarak arttırılmasının hedeflendiğini belirtti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler