Konya'da Belediye Başkanvekilinden YRP Çıkışı!

Yeniden Refah Partisi ve AK Parti arasında ittifak bitmekle kalmadı, ilişkiler gerginlik boyutuna ulaştı. Son olarak Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım ise, bazı vatandaşlar tarafından "gerilimi tırmandıracak gereksiz bir açıklama" olarak yorumlandı.
Konya'da Belediye Başkanvekilinden YRP Çıkışı!
Kayıt Tarihi: 27.03.2024 03:27 - Son Güncelleme: 26.04.2024 08:44
YAZI
A

AK Parti ve Yeniden Refah Partisi arasında genel seçimler öncesindeki iyi ilişkiler, seçim sonrasında bozuldu. Özelikle YRP'nin ittifak için şart koştuğu şehir ve ilçeler konusunda anlama sağlanamaması sonrasında iki parti arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı.

İlişkiler her geçen gün daha da gerilirken, bu gerilimi tırmandıracak açıklamalar da gelmeye devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Uzbaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Evet CHP tehlikelidir ama maske takmış Yeniden Refah çok daha tehlikelidir. Bizim milletimiz feraset sahibidir ve bu pusulası bozulmuş, ihtiraslarına teslim olmuş Yeniden Refah'a gereken cevabı sandıkta verecek inşallah" ifadelerini kullandı.

Bu paylaşım bazı AK Partili seçmen tarafından bile tepkiyle karşılandı. Vatandaş, gerilimi düşürmek yerine artıracak açıklama ve eylemlere anlam veremiyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler