Konya'da Fenni Fırında Kapasite Artırılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi şehirde büyük ilgi gören ve vatandaşın cebini koruyan Fenni Fırında kapasiteyi artırıyor. Başkan Uğur İbrahim Altay, "Fenni Fırın zarar ediyor" iddialarına da cevap verdi.
Konya'da Fenni Fırında Kapasite Artırılıyor!
Kayıt Tarihi: 29.03.2024 21:39 - Son Güncelleme: 28.04.2024 21:46
YAZI
A

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya'da yeni bir çığır açan ve halkın ucuz ekmeğe ulaşımını kolaylaştırın Fenni Fırında üretim kapasitesini iki katına çıkarıyor.

Fenni Fırında kapasite artırımı için yeni yatırımların devrede olduğunu söyleyen Başkan Altay, günlük üretim kapasitesini 150 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.



Altay, "Toplumumuzun beslenme standartlarını yükseltmeyi ve ekonomik açıdan destek olmayı amaçlıyoruz. Şu an itibariyle 48 bin ekmek üretiyoruz. Ekmeklerimiz şehrimizin belirlediğimiz bölgelerindeki büfelerde satışa sunuluyor. Faaliyette 25 büfemiz var. İnşallah bu sayı 50'ye ulaşacak" dedi.

Altay ayrıca, "Fenni Fırın’ında tüm üretim aşamaları teknolojiyle yapılıyor. İşçilik maliyeti çok düşük ve asla zarar etme durumumuz yok. 5 TL maliyeti çok rahat kurtarıyor" dedi.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler