Konya'da Özel Okulda Skandal! Kayıplara Karıştılar

Konya'nın Meram ilçesinde bulunan özel bir okulda yaşanan olay, velileri şaşkına çevirdi. Okul yöneticileri tefecilere para kaptırıp ortadan kayboldu. Veliler ise endişeli.
Konya'da Özel Okulda Skandal! Kayıplara Karıştılar
Kayıt Tarihi: 16.04.2024 17:10 - Son Güncelleme: 29.04.2024 21:44
YAZI
A

Konya'nın Meram ilçesinde bulunan özel bir okulda yaşanan olay, velileri şaşkına çevirdi. Okul yönetimi, öğretmenlerin işi bıraktığını iddia ederek velilere SMS yoluyla bilgi verdi. Ancak veliler, okula gittiklerinde farklı bir manzara ile karşılaştılar.

Okulda öğretmenlerin iş bırakmadığı ortaya çıkarken, okul yönetimi ise kayıplara karışmıştı. Velilere gönderilen mesajda, öğretmenlerin işi bırakması nedeniyle eğitime devam edilemeyeceği belirtilmişti.

Ancak ortaya çıkan gerçeğe göre; okul yönetiminin tefecilerden borç para alıp ödeyemediği ve bu nedenle okula el konulduğu belirlendi.

Öğrencilerin eğitim hakları konusunda sürecin nasıl işleyeceğine dair hiç kimsenin bir açıklama yapmaması ise velilerin endişelerini artırıyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler