Konya'da Yetimlerin Yüzünü Güldüren Çalışma!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde öksüz ve yetim çocuklara bayram sevinci yaşatmak için çeşitli sosyal yardım ve etkinlikler düzenliyor. Bu çerçevede, öksüz ve yetim çocuklara 2.750 TL değerinde hediye giyim kartları dağıtılıyor.
Konya'da Yetimlerin Yüzünü Güldüren Çalışma!
Kayıt Tarihi: 28.03.2024 20:32 - Son Güncelleme: 27.04.2024 12:02
YAZI
A

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi 81 ilde 100'er Öksüz ve Yetim Çocuğa Bayramlık elbise ve ayakkabı alabilmeleri için 2.750 TL'lik hediye giyim kartı armağan ediyor.

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü de Konya Aksaray ve Karaman'da tespit ettiği 300 öksüz ve yetim çocuğa 2.750 TL'lik bayramlık hediye giyim kartı dağıtıyor.

Ayrıca, Türkiye genelinde 81 ilde kurulan iftar sofraları, hem ihtiyaç sahiplerine hem de tüm vatandaşlara hizmet veriyor. Bu kapsamda Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Konya'da Meram Öğretmenevinde her gün 300, Aksaray'da Grand Saray Düğün Salonunda 250, Karaman'da Umut Düğün Salonunda 250 vatandaşa iftar yemeği veriyor.

Konya Teknik Üniversitesi'nde de Ramazan ayı boyunca hafta içi yaklaşık 1500 öğrencinin iftar yemeği katkı payları karşılanmaya devam ediyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler