Konya'nın İlçesinde Seçim Krizi! Ret Kararı Geldi

Konya'nın Karapınar ilçesinde, 31 Mart Yerel seçimleri sonrası CHP'nin itirazları karara bağlandı. Konya İl Seçim Kurulu tarafından, tüm itirazlar gerekçeli açıklamalarıyla oy birliğiyle reddedildi.
Konya'nın İlçesinde Seçim Krizi! Ret Kararı Geldi
Kayıt Tarihi: 07.04.2024 23:01 - Son Güncelleme: 29.04.2024 03:20
YAZI
A

Konya İl Seçim Kurulu, Karapınar'daki tüm itirazları gerekçeli açıklamalarıyla oy birliğiyle reddetti.

Cumhur İttifakı'ndan konuya dair yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bilindiği üzere seçimlerin ardından CHP tarafından bazı sandıklara itirazda bulunulmuştu. İtirazlara İlçe Seçim Kurulu tarafından bütün gerekçeli açıklamalarla ret kararı verilmişti. Sonrasında bugün toplanan Konya İl Seçim Kurulu tarafından verilen karar da aynı nitelikte olup tüm itirazlar yine gerekçeli açıklamalarıyla oy birliğiyle reddedilmiştir.

Bizler toplumsal sükuneti ve ilçe huzurunu korumak adına yaşanan gelişmeleri sabırla, herhangi bir gerginliğe sebebiyet vermeyerek, sağduyulu bir şekilde süreci takip ettik, etmeye devam ediyoruz. Yasal Süreç tamamlandıktan sonra başkanımız İbrahim Önal mazbatasını alarak görevine başlayacaktır"

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler