Konyaspor Arayı Açmak İstiyor!

Tümosan Konyaspor Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Yeşil beyazlılar, kritik mücadeleyi kazanması halinde, son 5 haftaya ateş hattındaki rakiplerine göre daha rahat girecek.
Konyaspor Arayı Açmak İstiyor!
Kayıt Tarihi: 20.04.2024 00:01 - Son Güncelleme: 02.05.2024 23:08
YAZI
A

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında saat 16.00'da başlayacak mücadelede Alanyaspor'u konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Oğuzhan Çakır yönetecek.

Fatih Tekke Tribünde

Konyaspor'da bu maçta Metehan Mert, Yasir Subaşı ve Muhammet Demir forma giyemeyecek. Alanyaspor'da ise Leroy Fer cezalı, Loide Augusto ise sakat.

Konuk ekipte, Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kartla 1 maç ceza alan Teknik Direktör Fatih Tekke takımının başında olamayacak. Fatih Tekke maçı tribünden takip edecek.

Anadolu Kartalında 5 Oyuncu Sınırda

Konyaspor'da 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Cikalleshi, Uğurcan, Hadebe, Ethemi ve Sambou kart görmeleri halinde cezalı duruma düşerek, Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

İki Takım da Formda

Son 5 maçta 8 puan toplayan Konyaspor, ligde 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 36 puan toplarken, 15. sırada bulunuyor.

7 maçlık yenilmezlik serisi geçen haftaki Galatasaray mağlubiyetiyle sona eren Alanyaspor ise 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 42 puan toplarken, 10. sırada yer alıyor.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler