Sosyal medya bu işçiyi konuşuyor

Manisa'da ki maden enkazından kurtarılan işçinin ambulansa binerken söylediği sözler herkesin içini burktu. Sosyal medya bu işçiyi konuşuyor.
Sosyal medya bu işçiyi konuşuyor
Kayıt Tarihi: 14.05.2014 08:13 - Son Güncelleme: 28.04.2024 07:16
YAZI
A
 

SOMA'da gerçekleşen faciadan sağ kurtulan bir işçinin ambulansa binerken "Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin" sözleri sosyal medyayı salladı. 

Maden kazasından acı haberler gelmeye devam ederken sosyal medya Soma için tek yürek oldu. Bir ilkokul öğrencinin babasını resmettiği bu çizim de sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Türkiye yaşanan maden felaketinde, mahsur kalan işçilere, ölenlere ve geride bıraktıkları gözü yaşlı ailelere ağlarken, ilkokula giden bir çocuğun madende çalışan babasını resmettiği bu çizim sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

sosyal-medyada-rekor-kiran-cizim-4371012.jpeg 

"Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin"

Ayrıca madenden yaralı kurtarılan bir işçinin ambulansa bindirilirken "Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin." demesi sosyal medyada çok konuşuldu.

İşte o tweetlerden bazıları:

kadriye seçilmiş ?@kdrysclms
Gözyaşlarıma hakim olamadığım an işte sedye kirlenmesin çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kurban olsun size ya

Armağan Kozanoğlu ?@armagankozanogl
Yedirdiğin her lokma temiz , bırak varsın kirlensin sedye

Güzel KURŞUN ?@G_Kursun
Kurtarıldığında ambulanstaki sedyeye yatırılırken sedye kirlenmesin diye çizmesini cikarmaya kalkan emekci agabey, yureginden operim seni..!

Tezcan Temelkuran ?@TezcanTezsam
AMBULANS'A BİNEN MADENCİMİZ SEDYE KİRLENMESİN DİYE ÇİZMELERİNİ ÇIKARIYORMUŞ BEN BUNA AĞLARIM , YANARIM EKMEK UĞRUNA ÖLENLERE

@BilgeDonucu
Ambulansa bindiginde sedye kirlenir diye ayagini uzatmaya cekiniyor.. Unutamayacagim bir goruntu daha..

selma kılıç ?@selma107
Madenden yaralı kurtarılan bir işçi ambulansa bindirilirken soruyor: "Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin."mahvetti bu beni:((

duygu özsancak ?@duyguozs
Boğazım düğümlendi.. “Madenden yaralı kurtarılan bir işçi ambulansa bindirilirken soruyor: "Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin."

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler