Sosyal medyada Tepki Çeken Olay! Namaz İle Dalga Geçti

Erdem Dilbaz isimli sosyal medya kullanıcısı, paylaştığı videoda eline aldığı matkabı çalıştırarak namaz kılıyormuş gibi yaparak "Robokıble" etiketiyle paylaşım yaptı. Görüntüler büyük tepki çekti.
Sosyal medyada Tepki Çeken Olay! Namaz İle Dalga Geçti
Kayıt Tarihi: 17.02.2024 00:16 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:08
YAZI
A

Sosyal medyada İslami değerlerin aşağılanması furyasına bir yenisi eklendi. Erdem Dilbaz isimli sosyal medya kullanıcısı, paylaştığı videoda eline aldığı matkabı çalıştırarak namaz kılıyormuş gibi yaparak "Robokıble" etiketiyle paylaşım yaptı. Matkabı çalıştırarak kendini robot gibi gösteren Dilbaz aynı zamanda satanist ve feminist yazılı tişörtlerle de paylaşım yaptığı görüldü.

Sol elinde tuttuğu matkabı çalıştırarak mekanik bir ses çıkartan Dilbaz kendisini robot gibi göstermeye çalışıp o anları bir arkadaşına çektirdi.

Videoyu çeken kişinin ise kahkahalar attığı duyuldu. O anları paylaşan Dilbaz, aynı zamanda Taksim Camii'nin ışıklandırmasıyla da dalga geçerek yeni parti Beyoğlu'nda notu ile paylaşım yaptı.

Söz konusu paylaşımlar sosyal medyada büyük tepki çekti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler