TORKU'dan Dolandırıcılık Girişimi Uyarısı!

TORKU, sahtekarların tuzağına karşı uyarıda bulundu. Açıklamada, Ramazan Erkoyuncu'nun adının kötüye kullanıldığına dikkat çekildi.
TORKU'dan Dolandırıcılık Girişimi Uyarısı!
Kayıt Tarihi: 28.03.2024 01:37 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:27
YAZI
A

TORKU, marka güvenliğine yönelik tehlikeyi ortaya koyan bir bildiri yayımladı. Yapılan açıklamada, Ramazan Erkoyuncu'nun adı kullanılarak yanıltıcı bir şekilde 'Torku Yatırım Ortaklığı' adında var olmayan bir projenin reklamının yapıldığı ve bu reklam içerisine bir başvuru linkinin eklendiği belirtildi.

Yayılan bu yanıltıcı bilgilerin gerçek dışı olduğu ve 'Torku Yatırım Ortaklığı' ismiyle herhangi bir projenin olmadığına dikkat çekilirken, söz konusu yanıltıcı içerikle ilgili olarak gerekli tüm yasal işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Erkoyuncu da, kendi sosyal medya hesabından benzer bir açıklama yaparak, vatandaşları bu tür dolandırıcılık teşebbüslerine karşı tetikte olma ve şüpheli linklere tıklamama konusunda uyardı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler