2024 Yılı Türkiye'sinde Belediye Hizmetinin Gitmediği Mahalle!

2024 yılı Türkiye'sinde belediye hizmetinin gitmediği bir mahalle var. Konya'nın Ereğli ilçesine bağlı Cahı Mahallesi'nde, yıllardır devam eden altyapı sorunları vatandaşı isyan ettiriyor.
2024 Yılı Türkiye'sinde Belediye Hizmetinin Gitmediği Mahalle!
Kayıt Tarihi: 29.01.2024 00:46 - Son Güncelleme: 25.04.2024 16:54
YAZI
A
2024 yılı Türkiye'sinde belediye hizmetinin gitmediği bir mahalle var.

Konya'nın Ereğli ilçesine bağlı Cahı Mahallesi'nde, yıllardır devam eden altyapı sorunları vatandaşı isyan ettiriyor. Özellikle Efe Sokak'ta yaşayan mahalle sakinleri, temel ihtiyaçları olan kanalizasyon ve doğal gaz hizmetlerinin sağlanmamasından şikayetçi.

Mahalle sakinleri, uzun yıllardır belediyeye kanalizasyon altyapısı taleplerinde bulunmalarına rağmen herhangi bir sonuç alamadıklarını belirtiyor. Evlerinin yanına açtıkları kuyuları kullanmak zorunda kalan sokak sakinleri, belediyenin duyarsızlığından yakınıyor.

Ayrıca, doğal gaz hizmetinin de gelmemesi sokak sakinlerini derinden etkiliyor. Altyapı sorunlarının çözülmemesi nedeniyle sokak sakinleri, belediyeyi protesto etmek amacıyla oy kullanmayacaklarını açıkladı.

Her seçim döneminde geçici çözümlerle yetinmek zorunda kaldıklarını dile getiren sokak sakinleri, kalıcı çözümlerin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurguluyor.

Ereğli'deki Cahı Mahallesi'nde yaşanan bu altyapı sorunları, yerel yönetimin ciddiyetsizliği olarak yorumlanıyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler